WFD

Na Kontaktoni
+38349881222


Logout
Go to content
Kërkone Domain Emrin i cili i përshtatet më së shumti Biznesit tuaj.
Pako Fillestare
Pako Biznesi
Pako pa Limit
Pako Reseller
Pagesa Vjetore
35 €
Pagesa Vjetore
55 €
Pagesa Vjetore
75 €
Pagesa Vjetore
165 €
1 Domain Falas në Vlerë të 15€
1 Domain Falas në Vlerë të 15€
1 Domain Falas në Vlerë të 15€
1 Domain Falas në Vlerë të 15€
 • Hapësirë 10 GB
 • Emaila Pa Limit
 • 10 Data Baza
 • Dhe shum qka tjeter.
 • Hapësirë 50 GB
 • Emaila Pa Limit
 • 10 Data Baza
 • Dhe shum qka tjeter.
 • Pa Limit Hapësirë
 • Emaila Pa Limit
 • Pa Limit Data Baza
 • Dhe shum qka tjeter.
 • 300 GB Hapësirë
 • Klienta pa Limit
 • Emaila Pa Limit
 • 30 Data Baza
 • Dhe shum qka tjeter.
SSD Storage
10GB,   50GB,   Pa Limit.
Bandwidth
Pa Limit.
MySQL Databases
2,     10,   Pa Limit.
Addon, Sub Domains
Pa Limit.
Daily Backup
Amazon S3 Servers
Emails accounts
Pa Limit.
DNS Zone Editor
Custom Error Pages
PHP Version
5,6/ 7.1/ 7.2 / 7.3
Ram per Cpanel
Pa Limit.
I/O usage per Cpanel
Pa Limit.
CPU per Cpanel
Pa Limit.
Control Panel

CPanel News Modification
Softaculous
Free SSL Certificate
Malware & Malicious Removal
Mod_Security Protection
Realtime protection from threats
Website Builder
Virus scanner
Cpguard
Leech protection
Sitepad
Jetbackup
Let's Encrypt
CSF Protaction
Apps one Click Install
+500
POP3
IMAP
SMTP
Webmail
Forwarders
SpamAssassin
E-mail Alias
Web Faqe Dizajn
Mati 16
20000 Prizren
Kosovë
+38349881222
Web Faqe Dizajn
WEB Hosting
Back to content